Houten garage, helemaal op maat

Wilt u een houten garage kopen? U bent bij Nieuweschuur.nl aan het juiste adres. Wij bouwen complete bouwpakketten voor uw garage in onze eigen werkplaats. Hier bouwen we niet alleen houten garages, maar ook tuinhuizen, schuren en stallen. Onze prefab garages komen in standaard uitvoeringen, maar we bouwen ook houten garages op maat.

Helemaal naar eigen wens

Bent u op zoek naar een houten garage met een plat dak? Of een garage met carport? Bij Nieuweschuur.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Uw nieuwe houten garage wordt geleverd in een gemakkelijk te monteren bouwpakket en wordt helemaal naar wens geleverd. U bepaalt zelf de afmeting, de plaats van ramen en deuren, het type dak en het materiaal.

BEKIJK ONZE HOUTEN GARAGES

 

Waarom een houten garage van Nieuweschuur?

  • Houten garages op maat gemaakt
  • Houten garage met carport of houten garage met plat dak
  • Geleverd in makkelijk te monteren bouwpakketten
  • Scherp geprijsd
  • Alleen de beste materialen

Bekijk onze recent geplaatste houten garages

Dubbele houten garage met extra hoge deuren en wanden

Deze grote houten schuur van maar liefst veertig vierkante meter is in gebruik als dubbele garage met een luifel van 1 meter breed. Deze houten garage hebben wij geheel naar …
Bekijken

Houten garage met overkapping

Deze houten garage met overkapping heeft een totale oppervlakte van 37,5 vierkante meter. Hiervan is 3,5 bij 7,5 meter in gebruik als garageruimte en 1,5 bij 7,5 meter als overkapping, …
Bekijken

Garage met platdak

Garage met platdak   Houtsoort: geimpregneerd rabat ( Foto gepotdeksel hout ) Opbouw: Stijl en regelwerk 38 x 89mm, deze stijlen komen iedere 80cm achter het rabat Dakbekleding: Dit is in overleg mogelijk, bitumen, …
Bekijken

De beste materialen voor langdurig plezier

Uw houten garage wordt met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. In onze werkplaats wordt gewerkt met blank vurenhout, geïmpregneerd hout of douglas hout. Verschillende houtsoorten hebben verschillend onderhoud nodig. We adviseren u hier graag in. Zo kunt u decennia lang genieten van uw nieuwe garage.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Nieuweschuur.nl u kan bieden? U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw houten garage.

VRAAG EEN OFFERTE AAN WHATSAPP ONS

Heeft u een vraag?

Productie op maat van uw tuinschuurtje in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk houten tuinschuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging, inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten tuinschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.