Houten schuur bouwpakket

Bent u op zoek naar een houten schuur bouwpakket? Dan bent u bij Nieuweschuur aan het juiste adres! Nieuweschuur levert houten schuur bouwpakketten op maat door heel Nederland. Een schuur bouwpakket van Nieuweschuur is duurzaam en makkelijk te monteren. Bent u niet in de gelegenheid om uw houten schuur bouwpakket zelf te monteren? Dan kunnen we u helpen met de montage van uw schuur bouwpakket!

Waarom een schuur bouwpakket van Nieuweschuur?

  • Makkelijk zelf te monteren
  • Schuur volledig op maat
  • Scherp geprijsde nieuwe schuur
  • Gemaakt van de beste materialen

Onze onlangs geplaatste houten schuur bouwpakketten:

Tuinschuur op maat in het Lariks / douglashout.

Douglas schuur met overkapping.   - Afmeting 4.00 x 6.00 meter incl overkapping  - Grote van de schuur / overkapping zelf te bepalen - Ondersteunings palen en liggers van 150 x 150mm  - Dakpanplaten zwart  - …
Bekijken

Tuinschuurtje

Tuinschuurtje   Houtsoort: geimpregneerd rabat Opbouw: Stijl en regelwerk 38 x 89mm, deze komen iedere 80cm achter het rabat Dakbekleding: dakpanplaten komen op onze schuren en tuinhuizen   Voor meer informatie kunt u ons bellen op: …
Bekijken

Tuinschuur Blijham

Tuischuur Blijham   Houtsoort: Geimpregneerd rabat Opbouw: Stijl en regelwerk 38 x 89mm, deze komen iedere 80cm achter het rabat Dakbekleding: Dakpanplaten worden er op onze schuren gebruikt   Voor meer informatie kunt altijd bellen op: …
Bekijken

Schuur bouwpakket van de mooiste materialen

De schuur bouwpakketten van Nieuweschuur zijn exclusief vervaardigd uit materialen van hoogwaardige kwaliteit. We gebruiken onder andere douglashout, zwart vurenhout en geïmpregneerd vurenhout. Douglashout kenmerkt zich door zijn natuurlijke verouderingsproces, waarbij het hout over de jaren heen verandert in een schitterende grijze tint.

Uw schuur bouwpakket zelf bouwen? 

Bij Nieuweschuur is het bouwen van uw eigen houten schuur erg eenvoudig. Onze houten schuur bouwpakketten zijn namelijk speciaal ontworpen met het oog op een makkelijke montage.

Elk bouwpakket wordt geleverd met een duidelijke, stapsgewijze handleiding. Deze handleiding begeleidt u door elk aspect van het bouwproces, van de fundering tot het dak. De onderdelen zijn precies voorgezaagd en gelabeld, waardoor de montage geen lastig puzzelwerk is. Dit is ideaal voor de minder ervaren klusser.

Uw schuur bouwpakket laten bouwen?

Wilt u graag houten schuur bouwpakket bestellen, maar hebt u zelf twee linkerhanden? Dan kunt u ervoor kiezen om uw schuur bouwpakket door Nieuweschuur te laten bouwen. U kunt deze voorkeur aangeven wanneer u een offerte aanvraagt. Wij stellen dan een passende offerte op voor het laten installeren van uw schuur bouwpakket.

Offerte aanvragen voor een schuur bouwpakket

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor een houten schuur bouwpakket.

VRAAG EEN OFFERTE AAN WHATSAPP ONS

Naast schuur bouwpakketten leveren we ook bouwpakketten voor tuinhuizen, garages, dierenverblijven en overkappingen.

Heeft u een vraag?

Productie op maat van uw tuinschuurtje in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk houten tuinschuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging, inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten tuinschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.