Houten tuinschuur

Zoekt u een houten schuur? Nieuweschuur.nl bouwt een prefab schuur voor u op maat. Wij bouwen al onze bouwpakketten in onze eigen werkplaats. U kunt een tuinschuur bestellen in standaard uitvoering, maar we bouwen graag een houten tuinschuur op maat. Onze tuinschuren worden alleen met de mooiste materialen gebouwd; zo kunt u lang van uw houten schuur genieten.

Houten tuinschuur met overkapping

Wilt u graag een houten schuur met overkapping? Dat is bij Nieuweschuur.nl geen probleem. Wij leveren uw nieuwe schuur helemaal naar eigen wens. Indien gewenst, bouwen we een houten tuinschuur met overkapping, een overkapping aan schuur of een schuur met veranda. Natuurlijk bieden we ook schuren zonder overkapping.

Bekijk onze houten tuinschuren

De mooiste materialen

Bij Nieuweschuur.nl bouwen we alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo werken we regelmatig met douglas hout. Een douglas schuur verandert gedurende de jaren in een prachtige grijstint. Naast douglas werken we ook met blank vurenhout en geïmpregneerd vurenhout.

Offerte aanvragen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw tuinschuur, schuur met overkapping of houten schuur.

VRAAG EEN OFFERTE AAN WHATSAPP ONS

 Naast tuinhuizen leveren we ook bouwpakketten voor tuinhuizen, garages, dierenverblijven en overkappingen.

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elke schuur exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk bouwt is elke nieuwe schuur op maat een mooie uitdaging.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.

Geschreven door Wouter,
Rieks levert vakwerk mbt de schuur. Het was maatwerk, maar dankzij goed contact, past hij perfect. Ik hoop er lang van te kunnen genieten. Wel een kanttekening, als men kiest voor levering plus montage, spreek dan duidelijk af wat dat doet met kosten. Voor mij was het onaangenaam dat er ineens voorrijkosten werden berekent.