Houten tuinschuurtjes

Zoekt u een houten tuinschuurtje? Nieuweschuur.nl bouwt een prefab schuurtje voor u op maat. Wij fabriceren al onze bouwpakketten in onze eigen werkplaats. U kunt een bouwpakket tuinschuurtje bestellen in standaard uitvoering, maar we bouwen graag een houten tuinschuurtje op maat, zodat deze helemaal naar eigen wens is. Onze tuinschuren worden alleen met de mooiste materialen gebouwd; zo kunt u lang van uw houten schuur genieten.

Houten tuinschuur met overkapping

Heeft u interesse in een houten tuinschuurtje met een overkapping? Bij Nieuweschuur.nl is dit eenvoudig te realiseren. Wij voorzien u van een tuinschuurtje dat volledig aan uw wensen voldoet. Op verzoek kunnen we een houten tuinschuur met overkapping, een schuuroverkapping of zelfs een tuinschuurtje met een veranda voor u bouwen. Daarnaast zijn er ook opties voor tuinschuurtjes zonder overkapping beschikbaar.

Bekijk onze houten tuinschuurtjes

Waarom een houten tuinschuurtje van Nieuweschuur?

  • Houten tuinschuurtjes op maat gemaakt
  • Tuinschuur met overkapping of zonder overkapping
  • Gemakkelijk te monteren prefab bouwpakketten
  • Scherp geprijsd
  • Alleen de beste materialen

Bekijk onze recent geplaatste houten tuinschuurtjes:

Tuinschuur op maat in het Lariks / douglashout.

Douglas schuur met overkapping.   - Afmeting 4.00 x 6.00 meter incl overkapping  - Grote van de schuur / overkapping zelf te bepalen - Ondersteunings palen en liggers van 150 x 150mm  - Dakpanplaten zwart  - …
Bekijken

Tuinschuurtje

Tuinschuurtje   Houtsoort: geimpregneerd rabat Opbouw: Stijl en regelwerk 38 x 89mm, deze komen iedere 80cm achter het rabat Dakbekleding: dakpanplaten komen op onze schuren en tuinhuizen   Voor meer informatie kunt u ons bellen op: …
Bekijken

Tuinschuur Blijham

Tuischuur Blijham   Houtsoort: Geimpregneerd rabat Opbouw: Stijl en regelwerk 38 x 89mm, deze komen iedere 80cm achter het rabat Dakbekleding: Dakpanplaten worden er op onze schuren gebruikt   Voor meer informatie kunt altijd bellen op: …
Bekijken

Voor iedere tuin een tuinschuurtje op maat

Bij Nieuweschuur.nl begrijpen we dat elke tuin uniek is en daarom bieden wij maatwerkopties voor onze houten tuinschuren. Of u nu een kleine stadstuin of een ruime achtertuin hebt, wij kunnen een tuinschuurtje leveren dat perfect past bij uw wensen en behoeften. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige afwerking en een schuur die volledig voldoet aan uw specificaties.

De mooiste materialen voor onze houten tuinschuren

Naast maatwerk staat kwaliteit bij Nieuweschuur.nl hoog in het vaandel. Bij Nieuweschuur.nl bouwen we alleen tuinschuurtjes met kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo werken we regelmatig met douglas hout. Een douglas schuur verandert gedurende de jaren in een prachtige grijstint. Naast douglas hout werken we ook met blank vurenhout en geïmpregneerd vurenhout. Deze materialen zorgen niet alleen voor een natuurlijke uitstraling, maar ook voor een langdurige levensduur en uitstekende weerbestendigheid. Dankzij de stevige constructie en hoogwaardige afwerking kunt u vertrouwen op een solide en betrouwbare tuinschuur die bestand is tegen de elementen.

Een houten tuinschuurtje laten bouwen

Wilt u graag een prefab houten tuinschuurtje bestellen, maar hebt u zelf twee linkerhanden? Dan kunt u ervoor kiezen om uw houten schuur door ons te laten bouwen. Bij Nieuweschuur maken we het een eenvoudige en moeiteloze ervaring om uw houten tuinschuurtje te laten bouwen. Het proces begint simpelweg met het aanvragen van een offerte. Zodra u contact met ons opneemt, nodigen we u uit om uw voorkeuren en ideeën met ons te delen. Wilt u een schuur met een klassieke uitstraling of gaat uw voorkeur uit naar een modern ontwerp? Heeft u al specifieke afmetingen in gedachten of zijn er bepaalde functionaliteiten die u graag wilt opnemen? Wij stellen dan een passende offerte op voor het laten bouwen van uw houten tuinschuurtje.

Offerte aanvragen voor een tuinschuurtje

Bent u geïnteresseerd in de diverse opties die wij kunnen aanbieden voor uw tuinschuur? Het verkrijgen van een offerte voor een houten tuinschuur via Nieuweschuur.nl is moeiteloos! U kunt te allen tijde vrijblijvend bij ons een offerte aanvragen voor uw houten tuinschuur, schuur met overkapping of houten schuur.

 

VRAAG EEN OFFERTE AAN WHATSAPP ONS

Naast houten tuinschuurtjes leveren we ook bouwpakketten voor tuinhuizen, garages, dierenverblijven en overkappingen.

Heeft u een vraag?

Productie op maat van uw tuinschuurtje in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk houten tuinschuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging, inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten tuinschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.