Schuren en tuinhuizenGaragesDubbele houten garage met extra hoge deuren en wanden

Dubbele houten garage met extra hoge deuren en wanden

Omschrijving:

Deze grote houten schuur van maar liefst veertig vierkante meter is in gebruik als dubbele garage met een luifel van 1 meter breed. Deze houten garage hebben wij geheel naar wens van de klant voorzien van extra hoge wanden en garagedeuren van 2,80 meter.

Flexibele wand- en deurhoogte

Wand- en deurhoogte van dit type houten garage is flexibel. Wij passen de maatvoering graag aan naar de persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers. Deze houten garage is voorzien van luxe zwarte geglazuurde dakpannen. Wie opteert voor een iets minder luxueuze uitvoering, kan kiezen voor zwarte dakpanplaten als dakbedekking.

Voorbereid op isolatie

Deze houten schuur hebben wij voorbereid op isolatie met dampdoorlatende folie met ventilatielat. Zo kan de eigenaar zelf de schuur heel eenvoudig isoleren zonder risico op ventilatieproblemen, voor een extra lange levensduur.

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk schuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging. Inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.