Schuren en tuinhuizenGaragesHouten garage met overkapping

Houten garage met overkapping

Omschrijving:

Deze houten garage met overkapping heeft een totale oppervlakte van 37,5 vierkante meter. Hiervan is 3,5 bij 7,5 meter in gebruik als garageruimte en 1,5 bij 7,5 meter als overkapping, bijvoorbeeld als plekje om heerlijk in de beschutting te kunnen zitten. De overkapping hebben wij afgewerkt met een fraai plafond.

Garage in blank vurenhout

Waar lariks en douglas de populairste houtsoorten zijn voor de bouw van dit type houten garage, koos de opdrachtgever in dit geval voor het goedkopere blank vuren hout. De reden hiervoor was dat hij de schuur zelf in de zwarte beits wilde zetten. De staande pilaren onder de overkapping zijn wel gemaakt van het zeer duurzame larikshout. Deze houten garage is voorzien van zwarte dakpanprofielplaten. Desgewenst is uitvoering met echte dakpannen ook mogelijk

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie op maat van uw tuinschuurtje in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk houten tuinschuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging, inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten tuinschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.