Schuur bouwpakket

Bent u op zoek naar een schuur bouwpakket? Dan bent u bij Nieuwe Schuur aan het juiste adres! Nieuwe Schuur levert schuur bouwpakketten op maat door heel Nederland. Een schuur bouwpakket van Nieuwe Schuur is duurzaam en makkelijk te monteren. Bent u niet in de gelegenheid om uw schuur bouwpakket zelf te monteren? Dan kunnen we u helpen met de montage van uw schuur bouwpakket.

Waarom een schuur bouwpakket van Nieuwe Schuur?

  • Makkelijk zelf te monteren
  • Schuur volledig op maat
  • Scherp geprijsde nieuwe schuur
  • Gemaakt van de beste materialen

Bekijk onze onlangs geplaatste schuur bouwpakketten:

Tuinschuur op maat in het Lariks / douglashout.

Douglas schuur met overkapping.   - Afmeting 4.00 x 6.00 meter incl overkapping  - Grote van de schuur / overkapping zelf te bepalen - Ondersteunings palen en liggers van 150 x 150mm  - Dakpanplaten zwart  - …
Bekijken

Tuinschuurtje

Tuinschuurtje   Houtsoort: geimpregneerd rabat Opbouw: Stijl en regelwerk 38 x 89mm, deze komen iedere 80cm achter het rabat Dakbekleding: dakpanplaten komen op onze schuren en tuinhuizen   Voor meer informatie kunt u ons bellen op: …
Bekijken

Tuinschuur Blijham

Tuischuur Blijham   Houtsoort: Geimpregneerd rabat Opbouw: Stijl en regelwerk 38 x 89mm, deze komen iedere 80cm achter het rabat Dakbekleding: Dakpanplaten worden er op onze schuren gebruikt   Voor meer informatie kunt altijd bellen op: …
Bekijken

Schuur bouwpakket van de mooiste materialen

De schuur bouwpakketten van Nieuwe Schuur worden uitsluitend van kwalitatief hoogwaardige materialen gemaakt. Zo werken we met douglas hout, black vurenhout en geïmpregneerd vurenhout. Doulgas verandert gedurende de jaren in een prachtige grijstint.

Uw schuur bouwpakket laten bouwen?

Wilt u graag schuur bouwpakket bestellen, maar hebt u zelf twee linkerhanden? Dan kunt u ervoor kiezen om uw schuur bouwpakket door Nieuwe Schuur te laten bouwen. U kunt deze voorkeur aangeven wanneer u een offerte aanvraagt. Wij stellen dan een passende offerte op voor het laten bouwen van uw schuur bouwpakket.

Offerte aanvragen voor schuur bouwpakket

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw schuur bouwpakket.

VRAAG EEN OFFERTE AAN WHATSAPP ONS

Naast schuur bouwpakketten leveren we ook bouwpakketten voor tuinhuizen, garages, dierenverblijven en overkappingen.

Heeft u een vraag?

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk schuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.