Schuren en tuinhuizenTuinhuizenHouten tuinhuisje met zeer ruime overkapping

Houten tuinhuisje met zeer ruime overkapping

Omschrijving:

Aan een klant in Stadskanaal (Groningen) leverden wij dit houten tuinhuisje met zeer ruime overkapping. Het betreft een schuurruimte van drie bij drie meter en een veranda van vijf bij drie meter. Bijzonder aan dit houten tuinhuis met overkapping is de overstek van 40 centimeter rondom.

Robuuste uitstraling

Dit houten tuinhuisje met overkapping heeft een zeer robuuste uitstraling. Dit wordt bewerkstelligd door de extra fors uitgevoerde staanders met schoren. Dit exemplaar is deels uitgevoerd in gepotdekseld lariks en deels in vurenhout, dat door de eigenaar zelf is geconserveerd. De eigenaar liet de fundatie en het straatwerk uitvoeren door een hoveniers- en bestratingsbedrijf.

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk schuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging. Inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.