Schuren en tuinhuizenDierenverblijfLuxe lariks houten paardenstal

Luxe lariks houten paardenstal

Omschrijving:

Deze luxe lariks houten paardenstal met potdeksel wanden en oud-Hollandse dakpannen leverden wij aan een paardenhouder in Bloemendaal, Noord-Holland. Deze vier ruime stallen tellende luxe paardenschuur past qua uitstraling bij de rustieke sfeer die de woning van de paardenhouder ademt.

Houten paardenstal op maat

De stal van 9 bij 6 meter is volledig op maat gemaakt. Elk van de vier ruime stalruimtes van negen vierkante meter heeft een eigen raam met ijzeren traliewerk en een eigen deelbare staldeur met ijzeren omranding en zeer degelijk en robuust hang- en sluitwerk. Ook is er een hooizolder aanwezig. Verder biedt dit dierenverblijf een inpandige overkapping van 3 bij 6 meter – voorzien van robuuste pilaren met schoren - die door de eigenaar wordt gebruikt als overdekt terras. Het dak is door de eigenaar voorzien van markante, karakteristieke oud-Hollandse dakpannen

Maatwerk in paardenstallen

Zoekt u een houten dierenverblijf? Wij leveren paardenstallen in blank vuren, geïmpregneerd hout en de zeer onderhoudsarme, duurzame houtsoorten lariks of douglas. Elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling is mogelijk, geleverd met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie op maat van uw tuinschuurtje in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk houten tuinschuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging, inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten tuinschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.