Schuren en tuinhuizenDierenverblijfLuxe lariks houten paardenstal

Luxe lariks houten paardenstal

Omschrijving:

Deze luxe lariks houten paardenstal met potdeksel wanden en oud-Hollandse dakpannen leverden wij aan een paardenhouder in Bloemendaal, Noord-Holland. Deze vier ruime stallen tellende luxe paardenschuur past qua uitstraling bij de rustieke sfeer die de woning van de paardenhouder ademt.

Houten paardenstal op maat

De stal van 9 bij 6 meter is volledig op maat gemaakt. Elk van de vier ruime stalruimtes van negen vierkante meter heeft een eigen raam met ijzeren traliewerk en een eigen deelbare staldeur met ijzeren omranding en zeer degelijk en robuust hang- en sluitwerk. Ook is er een hooizolder aanwezig. Verder biedt dit dierenverblijf een inpandige overkapping van 3 bij 6 meter – voorzien van robuuste pilaren met schoren - die door de eigenaar wordt gebruikt als overdekt terras. Het dak is door de eigenaar voorzien van markante, karakteristieke oud-Hollandse dakpannen

Maatwerk in paardenstallen

Zoekt u een houten dierenverblijf? Wij leveren paardenstallen in blank vuren, geïmpregneerd hout en de zeer onderhoudsarme, duurzame houtsoorten lariks of douglas. Elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling is mogelijk, geleverd met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elke schuur exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk bouwt is elke nieuwe schuur op maat een mooie uitdaging.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Frans van Hardeveld,
Beste Rieks, U hebt ons een robuuste schuur geleverd t.b.v. ons tuingereedschap. Wij zijn er reuze blij mee. De bouw is goed verlopen met de hulp van onze timmerman. De contacten met u waren plezierig; het verhelpen van kleine problemen zijn door u snel en correct geregeld. Wij kunnen er weer jaren tegen. Met vriendelijke groet, Frans van Hardeveld.

Geschreven door J.W. Kamp,
Bedankt voor de geleverde schuur, het was een makkelijke bouwpakket zoals je dit al had aangegeven. Waar nodig hebben wij even gebeld en werden wij gelijk geholpen. Een goede prijs / kwaliteit verhouding. Nogmaals bedankt!!

Geschreven door leo keur,
Hallo Rieks, Enige jaren geleden heb ik een schuur van u gekocht type classic nu is mijn vraag welke dakpanplaten er opleggen dit wil ik graag weten omdat ik de zelfde platen erop wil leggen voor mijn voliere dus aansluitend op het bestaande dak. volgens mij is de panmaat 40cm. zou u mij verder kunnen helpen A.U.B. m.v.g. leo