Schuren en tuinhuizenDierenverblijfLuxe lariks houten paardenstal

Luxe lariks houten paardenstal

Omschrijving:

Deze luxe lariks houten paardenstal met potdeksel wanden en oud-Hollandse dakpannen leverden wij aan een paardenhouder in Bloemendaal, Noord-Holland. Deze vier ruime stallen tellende luxe paardenschuur past qua uitstraling bij de rustieke sfeer die de woning van de paardenhouder ademt.

Houten paardenstal op maat

De stal van 9 bij 6 meter is volledig op maat gemaakt. Elk van de vier ruime stalruimtes van negen vierkante meter heeft een eigen raam met ijzeren traliewerk en een eigen deelbare staldeur met ijzeren omranding en zeer degelijk en robuust hang- en sluitwerk. Ook is er een hooizolder aanwezig. Verder biedt dit dierenverblijf een inpandige overkapping van 3 bij 6 meter – voorzien van robuuste pilaren met schoren - die door de eigenaar wordt gebruikt als overdekt terras. Het dak is door de eigenaar voorzien van markante, karakteristieke oud-Hollandse dakpannen

Maatwerk in paardenstallen

Zoekt u een houten dierenverblijf? Wij leveren paardenstallen in blank vuren, geïmpregneerd hout en de zeer onderhoudsarme, duurzame houtsoorten lariks of douglas. Elke gewenste maatvoering, uitvoering en indeling is mogelijk, geleverd met of zonder dakgoten en hemelwaterafvoer.

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elke schuur exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk bouwt is elke nieuwe schuur op maat een mooie uitdaging.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.

Geschreven door Wouter,
Rieks levert vakwerk mbt de schuur. Het was maatwerk, maar dankzij goed contact, past hij perfect. Ik hoop er lang van te kunnen genieten. Wel een kanttekening, als men kiest voor levering plus montage, spreek dan duidelijk af wat dat doet met kosten. Voor mij was het onaangenaam dat er ineens voorrijkosten werden berekent.

Geschreven door G.J.de Korte,
Beste Rieks, Enige tijd geleden heb je een tuinhuis geleverd en opgebouwd achter in onze tuin. Wij zijn erg blij met het resultaat. We krijgen diverse complimenten van onze familie en vrienden over de degelijke bouw en mooie afwerking. We kunnen je van harte aanbevelen aan iedereen die een schuur of tuinhuis nodig heeft. Mvg, fam. de Korte