Houten tuinhuis op maat

Bent u op zoek naar een houten tuinhuis op maat? Bij Nieuweschuur.nl bent u aan het goede adres. In onze eigen werkplaats bouwen wij complete bouwpakketten voor een nieuw houten tuinhuis. De bouwpakketten komen in een standaard uitvoering, maar worden ook op maat gemaakt. We werken hierbij alleen met de mooiste materialen, zodat u lang van uw houten tuinhuis kunt genieten.

Naar eigen wens

Wilt u graag een simpele houten tuinhuis? Of bent u juist op zoek naar houten tuinhuis met een overkapping, of een tuinhuis met veranda? Wilt u de tuinhuis met een plat dak of met een puntdak? Of u nou een houten tuinhuis, tuinschuur of blokhut zoekt, Nieuweschuur.nl levert complete gemakkelijk te monteren bouwpakketten in ieder formaat, naar eigen wens.

BEKIJK ONZE HOUTEN TUINHUIZEN

Waarom een houten tuinhuis van Nieuweschuur?

  • Houten tuinhuis op maat gemaakt
  • Tuinhuis met een plat dak of een puntdak
  • Scherp geprijsd
  • Gemakkelijk te monteren prefab bouwpakketten
  • Alleen de beste materialen

Enkele voorbeelden van houten tuinhuizen op maat:

Houten tuinhuisje met zeer ruime overkapping

Aan een klant in Stadskanaal (Groningen) leverden wij dit houten tuinhuisje met zeer ruime overkapping. Het betreft een schuurruimte van drie bij drie meter en een veranda van vijf bij …
Bekijken

Robuuste houten tuinschuur met overkapping

Traditioneel en rustiek. Dat is de uitstraling van deze kloeke houten tuinschuur met overkapping, die wij leverden aan een klant in Assen. Zeer kenmerkend aan deze vier bij zeven meter …
Bekijken

Tuinhuis met overkapping

Bekijken

Alleen de beste materialen voor uw houten tuinhuis

Uw houten tuinhuis wordt alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. Wij werken in onze werkplaats met blank vurenhout, geïmpregneerd hout of douglas. Douglas kenmerkt zich door een warmrode kleur die gedurende de jaren verandert in een mooie grijstint. Het is erg duurzaam en kan – met het juiste onderhoud – decennia meegaan. Een houten tuinhuis is een prachtige aanvulling op uw tuin.

Offerte aanvragen voor een tuinhuis op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Nieuweschuur? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw houten tuinhuis, tuinschuur of blokhut.

Vraag een offerte aan Whatsapp ons

Naast houten tuinhuizen leveren we ook bouwpakketten voor schuren, garages, dierenverblijven en overkappingen.

 

Heeft u een vraag?

Productie op maat van uw tuinschuurtje in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk houten tuinschuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging, inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten tuinschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.