Houten tuinhuis op maat

Bent u op zoek naar een houten tuinhuis op maat? Bij Nieuweschuur.nl bent u aan het goede adres. In onze eigen werkplaats bouwen wij complete bouwpakketten voor een nieuw tuinhuis. De bouwpakketten komen in een standaard uitvoering, maar worden ook op maat gemaakt. We werken hierbij alleen met de mooiste materialen, zodat u lang van uw houten tuinhuis kunt genieten.

Naar eigen wens

Wilt u graag een simpele houten tuinhuis? Of bent u juist op zoek naar tuinhuis met een overkapping, of een tuinhuis met veranda? Wilt u de tuinhuis met een plat dak of met een puntdak? Of u nou een tuinhuis, tuinschuur of blokhut zoekt, Nieuweschuur.nl levert complete gemakkelijk te monteren bouwpakketten in ieder formaat, naar eigen wens.

BEKIJK ONZE HOUTEN TUINHUIZEN

Alleen de beste materialen

Uw houten tuinschuur wordt alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen gebouwd. Wij werken in onze werkplaats met blank vurenhout, geïmpregneerd hout of douglas. Douglas kenmerkt zich door een warmrode kleur die gedurende de jaren verandert in een mooie grijstint. Het is erg duurzaam en kan – met het juiste onderhoud – decennia meegaan. 

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Nieuweschuur? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw tuinhuis, tuinschuur of blokhut.

Vraag een offerte aan Whatsapp ons

 Naast tuinhuizen leveren we ook bouwpakketten voor schuren, garages, dierenverblijven en overkappingen.

 

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elke schuur exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk bouwt is elke nieuwe schuur op maat een mooie uitdaging.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.