Schuren en tuinhuizenGaragesDubbele houten garage met extra hoge deuren en wanden

Dubbele houten garage met extra hoge deuren en wanden

Omschrijving:

Deze grote houten schuur van maar liefst veertig vierkante meter is in gebruik als dubbele garage met een luifel van 1 meter breed. Deze houten garage hebben wij geheel naar wens van de klant voorzien van extra hoge wanden en garagedeuren van 2,80 meter.

Flexibele wand- en deurhoogte

Wand- en deurhoogte van dit type houten garage is flexibel. Wij passen de maatvoering graag aan naar de persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers. Deze houten garage is voorzien van luxe zwarte geglazuurde dakpannen. Wie opteert voor een iets minder luxueuze uitvoering, kan kiezen voor zwarte dakpanplaten als dakbedekking.

Voorbereid op isolatie

Deze houten schuur hebben wij voorbereid op isolatie met dampdoorlatende folie met ventilatielat. Zo kan de eigenaar zelf de schuur heel eenvoudig isoleren zonder risico op ventilatieproblemen, voor een extra lange levensduur.

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elke schuur exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk bouwt is elke nieuwe schuur op maat een mooie uitdaging.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Frans van Hardeveld,
Beste Rieks, U hebt ons een robuuste schuur geleverd t.b.v. ons tuingereedschap. Wij zijn er reuze blij mee. De bouw is goed verlopen met de hulp van onze timmerman. De contacten met u waren plezierig; het verhelpen van kleine problemen zijn door u snel en correct geregeld. Wij kunnen er weer jaren tegen. Met vriendelijke groet, Frans van Hardeveld.

Geschreven door J.W. Kamp,
Bedankt voor de geleverde schuur, het was een makkelijke bouwpakket zoals je dit al had aangegeven. Waar nodig hebben wij even gebeld en werden wij gelijk geholpen. Een goede prijs / kwaliteit verhouding. Nogmaals bedankt!!

Geschreven door leo keur,
Hallo Rieks, Enige jaren geleden heb ik een schuur van u gekocht type classic nu is mijn vraag welke dakpanplaten er opleggen dit wil ik graag weten omdat ik de zelfde platen erop wil leggen voor mijn voliere dus aansluitend op het bestaande dak. volgens mij is de panmaat 40cm. zou u mij verder kunnen helpen A.U.B. m.v.g. leo