Schuren en tuinhuizenTuinhuizenRobuuste houten tuinschuur met overkapping

Robuuste houten tuinschuur met overkapping

Omschrijving:

Traditioneel en rustiek. Dat is de uitstraling van deze kloeke houten tuinschuur met overkapping, die wij leverden aan een klant in Assen. Zeer kenmerkend aan deze vier bij zeven meter grote schuur is de toepassing van een open sierspant aan de voorzijde, voor een extra robuuste uitstraling.

Authentieke uitstraling

Deze zeer fraaie tuinschuur heeft een authentieke uitstraling. Dit onder meer dankzij het klassieke puntdak dat is afgewerkt met lariks windveren. Het dak is door de eigenaar zelf voorzien van bedekking: een zinken velsdak. Ook de oversteek van een halve meter in de vorm van een luifel boven de inloopdeur geeft deze tuinschuur een degelijke, solide luister. Deze schuur is afgewerkt met door ons geleverde naadloze zinken dakgoten met zinken afvoerpijpen.

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie op maat van uw tuinschuurtje in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elk houten tuinschuur bouwpakket exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk is elke nieuwe schuur bouwen op maat een mooie uitdaging, inclusief het creëren van houten schuren bouwpakketten.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten tuinschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Compleet, eenvoudig te monteren houten schuur bouwpakket inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Rianto Welp,
Onlangs een nieuwe garage besteld en laten plaatsen door RR Houtbouw en Montage (6x5meter) Snelle levering en nauwkeurige plaatsing. Rieks en collega's bedankt!

Geschreven door sylvana groffen,
Wauw! Wat een service! Wij zijn zo blij met onze nieuwe schuur. Alles was perfect: communicatie, tekeningen / aanpassingen, levering en het bouwen van de schuur. Prijs-kwaliteit is bovengemiddeld goed. Wij bevelen RR Houtbouw ook zeker aan! Vriendelijke groet, Sylvana Groffen, Haarlem

Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.