Schuren en tuinhuizenTuinhuizenRobuuste houten tuinschuur met overkapping

Robuuste houten tuinschuur met overkapping

Omschrijving:

Traditioneel en rustiek. Dat is de uitstraling van deze kloeke houten tuinschuur met overkapping, die wij leverden aan een klant in Assen. Zeer kenmerkend aan deze vier bij zeven meter grote schuur is de toepassing van een open sierspant aan de voorzijde, voor een extra robuuste uitstraling.

Authentieke uitstraling

Deze zeer fraaie tuinschuur heeft een authentieke uitstraling. Dit onder meer dankzij het klassieke puntdak dat is afgewerkt met lariks windveren. Het dak is door de eigenaar zelf voorzien van bedekking: een zinken velsdak. Ook de oversteek van een halve meter in de vorm van een luifel boven de inloopdeur geeft deze tuinschuur een degelijke, solide luister. Deze schuur is afgewerkt met door ons geleverde naadloze zinken dakgoten met zinken afvoerpijpen.

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elke schuur exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk bouwt is elke nieuwe schuur op maat een mooie uitdaging.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Frans van Hardeveld,
Beste Rieks, U hebt ons een robuuste schuur geleverd t.b.v. ons tuingereedschap. Wij zijn er reuze blij mee. De bouw is goed verlopen met de hulp van onze timmerman. De contacten met u waren plezierig; het verhelpen van kleine problemen zijn door u snel en correct geregeld. Wij kunnen er weer jaren tegen. Met vriendelijke groet, Frans van Hardeveld.

Geschreven door J.W. Kamp,
Bedankt voor de geleverde schuur, het was een makkelijke bouwpakket zoals je dit al had aangegeven. Waar nodig hebben wij even gebeld en werden wij gelijk geholpen. Een goede prijs / kwaliteit verhouding. Nogmaals bedankt!!

Geschreven door leo keur,
Hallo Rieks, Enige jaren geleden heb ik een schuur van u gekocht type classic nu is mijn vraag welke dakpanplaten er opleggen dit wil ik graag weten omdat ik de zelfde platen erop wil leggen voor mijn voliere dus aansluitend op het bestaande dak. volgens mij is de panmaat 40cm. zou u mij verder kunnen helpen A.U.B. m.v.g. leo