Schuren en tuinhuizenGaragesHouten garage met overkapping

Houten garage met overkapping

Omschrijving:

Deze houten garage met overkapping heeft een totale oppervlakte van 37,5 vierkante meter. Hiervan is 3,5 bij 7,5 meter in gebruik als garageruimte en 1,5 bij 7,5 meter als overkapping, bijvoorbeeld als plekje om heerlijk in de beschutting te kunnen zitten. De overkapping hebben wij afgewerkt met een fraai plafond.

Garage in blank vurenhout

Waar lariks en douglas de populairste houtsoorten zijn voor de bouw van dit type houten garage, koos de opdrachtgever in dit geval voor het goedkopere blank vuren hout. De reden hiervoor was dat hij de schuur zelf in de zwarte beits wilde zetten. De staande pilaren onder de overkapping zijn wel gemaakt van het zeer duurzame larikshout. Deze houten garage is voorzien van zwarte dakpanprofielplaten. Desgewenst is uitvoering met echte dakpannen ook mogelijk

Foto's

Klik op een van de afbeeldingen om deze te vergroten:
Offerte aanvragen

Productie van uw schuur op maat in onze werkplaats

In onze eigen werkplaats produceren wij elke schuur exact op maat, precies zoals u wenst. Voor ons vaste team van kundige, ervaren en bevlogen specialisten in houtbewerking en timmerwerk bouwt is elke nieuwe schuur op maat een mooie uitdaging.

Om tegen minimale kosten topkwaliteit in houten maatwerkschuren te kunnen leveren, beschikken wij over een uitstekend machinepark. Daarmee kunnen wij alles zagen, schuren, schaven, frezen, draaien en bewerken. Wij werken alleen met topkwaliteit duurzaam gecertificeerd hout. Dit alles zorgt elke keer weer voor een resultaat waar wij trots op zijn.

De beste kwaliteit in houten schuren tegen een eerlijke prijs

Complete, eenvoudig te monteren bouwpakketten inclusief alle montagematerialen.

Topkwaliteit dankzij exclusief gebruik van topkwaliteit hout en materialen.

Levering in overleg, altijd vooraf duidelijkheid over de kwaliteit.


Geschreven door Raymond Bijlsma,
Hallo, Rieks heeft voor ons een door ons geleverde bouwtekening van een garage met aan de achterkant een overdekt terras werkelijkheid gemaakt. De 3.50 x 10 meter is echt super mooi geworden. Wij krijgen veel complimenten van mensen uit het dorp en van familie. Ik beveel RR Houtbouw dan ook zeker aan.

Geschreven door Wouter,
Rieks levert vakwerk mbt de schuur. Het was maatwerk, maar dankzij goed contact, past hij perfect. Ik hoop er lang van te kunnen genieten. Wel een kanttekening, als men kiest voor levering plus montage, spreek dan duidelijk af wat dat doet met kosten. Voor mij was het onaangenaam dat er ineens voorrijkosten werden berekent.

Geschreven door G.J.de Korte,
Beste Rieks, Enige tijd geleden heb je een tuinhuis geleverd en opgebouwd achter in onze tuin. Wij zijn erg blij met het resultaat. We krijgen diverse complimenten van onze familie en vrienden over de degelijke bouw en mooie afwerking. We kunnen je van harte aanbevelen aan iedereen die een schuur of tuinhuis nodig heeft. Mvg, fam. de Korte